Annemarie van Gaal
Jos Burgers
Alex Sijm
Eva Brouwer
Karin Bloemen
Motivents

Hét evenement tijdens
de Week van de Ondernemer 2023

Op 16 november 2023 toveren we Theater Cool in Heerhugowaard om tot Universiteit van de Positiviteit. Vier bekende sprekers op het gebied van ondernemerschap zullen het podium betreden, afgewisseld met live entertainment van absolute topniveau.

De sprekers van afgelopen jaar:

Annemarie van Gaal
Ondernemerschap
Annemarie van Gaal schopte het van alleenstaande moeder tot een van de succesvolste en bekendste zakenvrouwen van Nederland. In de jaren ‘90 stond ze aan de basis van een mediabedrijf dat binnen vijf jaar groeide naar 700 werknemers en 20 kranten- en tijdschriftentitels.
Lees meer
Lees minder
Jos Burgers
Klantgerichtheid
Jos Burgers geeft per jaar zo’n 150 presentaties, seminars en workshops. Als expert in klantgerichtheid en marketing houdt hij zijn publiek een spiegel voor. Met als doel mensen anders laten kijken naar hun bedrijf, klanten en collega’s. Een fijne dosis humor zorgt dat de aandacht geen moment verslapt.
Lees meer
Lees minder
Alex Sijm
Veerkracht en creativiteit
Als gevolg van zijn lichamelijke beperking ontwikkelde Alex Sijm zich tot een waar expert op het gebied van veerkracht. In 20 jaar bouwde hij een bloeiende onderneming op, die hij in 2020 met succes verkocht. Sindsdien combineert hij zijn ervaring als ondernemer met zijn kennis van creativiteit en veerkracht in inspirerende lezingen, events en trainingen.
Lees meer
Lees minder
Eva Brouwer
Personal branding
Hoe presenteer je jezelf zo, dat iedereen aan je lippen hangt en meteen begrijpt waar het over gaat, ook op social media? Met haar bedrijf Pak je Podium helpt spreker en presentatietrainer Eva Brouwer ondernemers aan een veel pakkender verhaal, dat comfortabeler voelt en beter blijft hangen. Ook schreef Eva de #1 Managementboek-bestseller In 10 stappen online presenteren.
Lees meer
Lees minder

Geef jezelf inspiratie en motivatie cadeau

Ondernemen is een vak op zich. Als mkb’er, zzp’er, creatieve zelfstandige, professional of zakelijk dienstverlener trek je dag in, dag uit de kar. En dat is vaak keihard werken. Zo hard, dat je soms haast vergeet waar je het allemaal voor doet. Wat die droom ook alweer was, waardoor je besloot voor jezelf te beginnen. Vier topsprekers staan in een enerverende show uitgebreid stil bij het plezier van het ondernemerschap en vullen je tank tot de rand met inspiratie en motivatie.

Slechts € 75 per deelnemer

  • 4 bekende experts
  • Live-entertainment 
  • Inclusief drankje in pauze

Kaartverkoop start juli 2023