Motivents

Motivatie en inspiratie voor ondernemers

In zijn twintig jaar als ondernemer verslond Alex Sijm boeken, bezocht hij lezingen en volgde hij talloze trainingen van evenzovele experts. Maar toch miste hij iets.

Naar de kern

Met Motivents wil Alex naar de kern, naar het kloppend hart van het ondernemerschap. En dan geen gortdroge stof en saaie theorie, want je moet als ondernemer al zoveel, maar een flinke dosis plezier. Daarom brengt Motivents experts samen die uit de eerste hand weten hoe het is om te ondernemen. Mensen die een complete zaal kunnen inspireren en motiveren. Zodat je er écht iets van opsteekt.

Live-entertainment

Verschillende van de bekendste sprekers en trainers in Nederland hebben zich bij Alex aangesloten. Door hun verhalen te combineren met hoogwaardig live-entertainment ontstaat een uniek zakelijk evenement. Een manier om ondernemerschap te vieren, inspiratie op te doen en zowel persoonlijk als zakelijk te groeien.

Fotografie: Nick van Ormondt

Vol passie verder ondernemen

Met Alex in de rol van gastheer zijn de deelnemers verzekerd van 100 procent beleving. Met de belofte dat ze na afloop van het Theatercollege of de Masterclass hun batterij helemaal hebben opgeladen en weer vol passie verdergaan met ondernemen.

Bekijk onze events:

03
04
2023
Motivents Masterclass
Dagprogramma
Inspirerende masterclass waarin bekende ondernemers en trainers met jou een duik nemen in hun expertise. Ondernemen was nog nooit zo leuk!
16
11
2023
Motivents Theatercollege
Avondvullend programma
Het évenement voor ondernemers tijdens de Week van de Ondernemer 2023. Een unieke avond met inspirerende sprekers en live-entertainment.