Annemarie van Gaal
Jos Burgers
Alex Sijm
Remco Claassen
Eva Brouwer
Motivents

Maak kennis met de experts

Annemarie van Gaal
Ondernemerschap
Annemarie van Gaal schopte het van alleenstaande moeder tot een van de succesvolste en bekendste zakenvrouwen van Nederland. In de jaren ‘90 stond ze aan de basis van een mediabedrijf dat binnen vijf jaar groeide naar 700 werknemers en 20 kranten- en tijdschriftentitels.
Lees meer
Lees minder
Jos Burgers
Klantgerichtheid
Jos Burgers geeft per jaar zo’n 150 presentaties, seminars en workshops. Als expert in klantgerichtheid en marketing houdt hij zijn publiek een spiegel voor. Met als doel mensen anders laten kijken naar hun bedrijf, klanten en collega’s. Een fijne dosis humor zorgt dat de aandacht geen moment verslapt.
Lees meer
Lees minder
Alex Sijm
Veerkracht en creativiteit
Als gevolg van zijn lichamelijke beperking ontwikkelde Alex Sijm zich tot een waar expert op het gebied van veerkracht. In 20 jaar bouwde hij een bloeiende onderneming op, die hij in 2020 met succes verkocht. Sindsdien combineert hij zijn ervaring als ondernemer met zijn kennis van creativiteit en veerkracht in inspirerende lezingen, events en trainingen.
Lees meer
Lees minder
Remco Claassen
Persoonlijke ontwikkeling
Remco Claassen is een van de populairste sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie. Hij is auteur van drie bestsellers (IK, WIJ en Verbaal Meesterschap) en slaagt er steeds weer in om complexe materie op humorvolle wijze toegankelijk te maken.
Lees meer
Lees minder
Eva Brouwer
Personal branding
Hoe presenteer je jezelf zo, dat iedereen aan je lippen hangt en meteen begrijpt waar het over gaat, ook op social media? Met haar bedrijf Pak je Podium helpt spreker en presentatietrainer Eva Brouwer ondernemers aan een veel pakkender verhaal, dat comfortabeler voelt en beter blijft hangen. Ook schreef Eva de #1 Managementboek-bestseller In 10 stappen online presenteren.
Lees meer
Lees minder

Bekijk onze events:

03
04
2023
Motivents Masterclass
Dagprogramma
Inspirerende masterclass waarin bekende ondernemers en trainers met jou een duik nemen in hun expertise. Ondernemen was nog nooit zo leuk!
16
11
2023
Motivents Theatercollege
Avondvullend programma
Het évenement voor ondernemers tijdens de Week van de Ondernemer 2023. Een unieke avond met inspirerende sprekers en live-entertainment.